წიწაკის მწნილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. სემდეგ დაახი მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განამვლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დდაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი. 3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი, დააფინეთ სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.

წიწაკის მწნილი

4.2 (84.62%) 13 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის ბუტერბროდები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი