წიწაკის მწნილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. შემდეგ დაასხი მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განმავლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააციეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ . 3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი,დააფარეთ ხუფები.

წიწაკის მწნილი

4 (80%) 19 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

არაჟნის სოუსი ზაფრანით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი