წვრილი ვაშლის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლები გადავარჩიოთ, აპტარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა0იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წთ.

შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავაყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭირვალე. ქარვისებური გახდება.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. ნათია says:

    ვაშლი უნდა გაიფცქვნას?

  2. სახელი*nina says:

    არ უნდა გაფცქვნა. რომ გაიფცქვნას რაღა დარჩება?
    მე ვანილი დავამატე ბოლოს და უგემრიელესი გამოვიდა.:)

დატოვეთ კომენტარი