წვრილი ვაშლის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლები გადავარჩიოთ, აპტარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა0იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წთ.

შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავაყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭირვალე. ქარვისებური გახდება.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბეზე ნუშით



ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. ნათია says:

    ვაშლი უნდა გაიფცქვნას?

  2. სახელი*nina says:

    არ უნდა გაფცქვნა. რომ გაიფცქვნას რაღა დარჩება?
    მე ვანილი დავამატე ბოლოს და უგემრიელესი გამოვიდა.:)

დატოვეთ კომენტარი