ძროხის ხორცის კატლეტი სოკოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი და რძეში დამბალი პური ხორცსაკებ მანქანაში გავატაროთ. მიღებულ მასას მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და კარგად ავურიოთ. გავაკეთოთ გუნდები, გავაბრტყელოთ და თითოეულ გუნდაში სოკოს გულსართი ჩავდოთ. კოტლეტის ფორმა მივცეთ და შევწვათ ზეთში.

გულსართი: 

მოხარშული სოკო დავჭრათ, კარგად შევწვათ, მარილი და პილპილი მოვაყაროთ, ბოლოს დავუმატოთ არაჟანი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კარტოფილი როზმარინით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი