შოკოლადის გატო

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაცრილი ფხვილი,მარილი, სოდა და გამაფხვიერებელი ავურიოთ. ბლენდერში მოვათავსოთ კვერცხი, რძე, შაქარი, ვანილი, ყავა და ავთქვფიოთ. დავუმატოთ კარაქი და კიდევ ერთხელ ავთქვფიოთ ერთგვაროვანი მასის  მიღებამდე. კვერცხიანი მასა დავასხათ  ფქვილის ნარევს და კარგად ავურიოთ. შევურიოთ კაკაო და ავთქვფიოთ მიქსერით. ცომი მოვათავსოთ 26 სმ დიამეტრის ცხიმწასმულ ფორმაში და წინასწარ 160 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში. ვაცხოთ, სანამ გული გამოცხვება.

ნამცხვარი ამოვიღოთ, შევაგრილოთ და შაქრის პუდრი მოვაყაროთ.

შოკოლადის გატო

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის ღვეზელი



ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. სახელი*ლერი says:

    დზაან გემრიელია

  2. სახელი*ნათია says:

    ვინმემ გამაგებინეთ ეს ჭიქა რა საზომია 🙂 რამდენი გრამია?

  3. 3 wika kakaooo says:

    amdeni kakao da kava???

დატოვეთ კომენტარი