შემწვარი ყველისა და პამიდვრის სალათა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყველი დაჭერით ნაჭრებად, 3 წუთის განმავლობაში ორივე მხრიდან მოზრდილ ტაფაზე შეწვით, ვიდრე ოქროსფერი მიიღებს. დაჭრილი პომიდვრები საშუალო ზომის ჯამში მოათავსეთ, მოასხით არომატული ძმარი, დაამატეთ სალათის ფოთლები და კარგად ამოურიეთ. სალათის ნახევარი გადაანაწილეთ ოთხ თეფშზე, დააყარეთ გახეხილი ( ან  დაჭრილი ) ყველი, ზემოდან მოაყარეთ დარჩენილი სალათის ფოთლები. მიირთვით მომზადებისთანავე.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი