შემწვარი ღვიძლი

შემადგელობა:

მომზადება:

ღვიძლი გავრეცხოთ, ფავაცალოთ აპკი, ამოვკვეთოთ ნაღვლის სადინები, დავჭრათ ნაჭრებად. ყოველ ნაჭერს მოვაყაროთ ცოტამ არილი, ამოვავლოთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, ბოლოს-ორცხობილას საფანელში.დავაწყოთ გამდნარ ცხიმწასმულ ტარაფაზე და შევწვათ.

შემწვარი ღვიძლი

4 (80%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

''ბეშამელის '' სოუსი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი