შემწვარი კვერცხი არაჟნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ღრმა ტაფაში ჩავასხათ არაჟანი, დავუმატოთ სიმინდის ფქვილი, მარილი, ყველფაერი კარგად ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. ვურიოთ განუწყვეტლივ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 3-5 წუთის განმავლბოაში. მიღებულ მასაში ფრთხილად ჩავახალოთ კვერცხი, ისე, რომ გული არა დავუზიანოთ,  დავახუროთ ხუფი და დავტოვოთ ცეცხლზე კვერცხის მომზადებამდე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გამომცხვარი ტოლმა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი