მომზადება:
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, კარგად გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეში, როცა
მოიხარშება,ამოვიღოთ, დავჭრათ ძალიან წვრილად, დავაყაროთ მარილი,შავი პილპილი. მოვხრაკოთ ზეთში.
ცალკე მოვხარშოთ მარილწყალში ბრინჯი და შევურიოთ მოხრაკულ შიგნეულს. შევაზავოთ მწვანილით ( ოხრახუში,
ქინძი, კამა), ყვითელი ყვავილით, მოვათავსოთ გოჭის მუცლის ღრუში, გავკეროთ და წამოვაგოთ შამფურზე.
თავი და ფეხები დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნაკვერჩხალზე.
ღორის ხორცის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი