შემწვარი ბოსტნეულის სალათა

შემადგენლობა:

მომზადება: 

 ქურა 220 გრადუსამდე გააცხელეთ. მოათავსეთ ბულგარული წიწაკა საცხობზე. შეწვით დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში, კანის დარბილებამდე. გამოიღეთ ბულგარული წიწაკა ქურიდან და მოათავსეთ პატარა ზომის ჯამში. დაახურეთ თავსახური და 10 წუთით დააცადეთ გაგრილება. მოაშორეთ ბულგარული წიწაკას თესლები და კანი, ცივი გამდინარე წყლით გარეცხეთ და დაჭერით.

დაჭერით კარტოფილი 2სმ-ის სისქის რგოლებად, მოათავსეთ საცხობზე და მოასხით 1 ს.კ ზეთი. სეწვით დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში, ვიდრე დაიბრაწება. დააწყვეთ შებრაწული კარტოფილი, ბულგარული წიწაკა და წვრილად დაჭრილი სალათის ფოთლებო მოზრდილ სასალათეში. დაამატეთ დარჩენილი 3ს.კ ზეთი და კარგად ამოურიეთ. გაანაწილეთ  სალათა ოთხ თეფშზე და მოაყარეთ გახეხილი ყველი.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კვერცხის სალათი ბარდით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი