ყველის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ფორმას წაუსვით ცხიმი. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
  2. კარაქი, 130 გ შაქარი და რიკოტა ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ლიმონის წვენი და ცედრა.
  3. კვერცკის გული და ცილა გააცალკევეთ. ცილა დარჩენილ შაქართან ერთად ათქვფეთ გამაგრებამდე, კვერცხის გული კი შეურიეთ ყველიან მასას.
  4. ყველიან მასას ფრთხილად დაუმატეთ ათქვეფილი ცილა და ნუში. ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. სანამ არ შეყავისფრდება. ნამცხვარს მოაყარეტ შაქრის პუდრა.

ყველის ნამცხვარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კექსი თხილით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი