ყავის ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით, დაუმატეთ ყავა, კარაქი, მაწონი,ვანილი, ძმარში გასნილი სოდა და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებადმე, ხისკ ოვზით შეურიეთ ფქვილი. ცომი გაყავით ორ ნაწილად.

სასურველი ფორმის ტორტის საცხობში ჩააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, დაასხით ერთი წილი ცომი და კოვზით გაშალეთ ქაღალდზე, შედგით  ღუმელში, გამოაცხვეთ ნელ ცეცხლზე.

ცხელ ფირფიტებს ააცალეთ ქაღალდის ფენა, ჩამოაჭერით ნაპირები და დაფხვენით. ფირფიტებს წაუსვით ცივი ნიგოზი, ფირფიტებს შორის მოათავსეთ  გამომცხვარი ბეზე, ზედაპირზე წაუსვით კრემი, მოაყარეთ ფირფიტების ნაფხვენი დ გახეხილი ნიგოზი, გააფორმეთ გამომცხვარი ბეზეს ფიგურებით ან კრემით.

ყავის ტორტი

4.3 (85%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შოკოლადის კექსი თხილით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი