ყავის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა. კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ კრემისებრი მასისი მიღებამდე. კვერცხის გული და ცილა  გააცალკევეთ. კვერცხის გული, ნუში , დარიჩინი, მიხაკის ფხვნილი, მოკა და ლიქიორი შეურიეთ ერთმანეთს. დაუმატეთ ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი და კარგად მოურიეთ. კვერცხის ცილა და 1 მწიკვი მარილი ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ ცომს.  ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ. როცა ნამცხვარი გაცივდება, ფორმა ცხაურზე გადმოაბრუნეთ.  შოკოლადი დააქუცმაცეთ, ორთქლზე გაადნეთ და კოვზით მოახით ნამცხვარს, ზედ კი ქოქოსის ფანტელი მოაყარეთ.

ყავის ნამცხვარი

3.5 (70%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი