ყავის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.
  2.  კარაქი და შქარი ათქვიფეთ კრემისებრი მასისი მიღებამდე. კვერცხის გული და ცილა  გააცალკევეთ. კვერცხის გული, ნუში , დარიჩინი, მიხაკის ფხვნილი, მოკა და ლიქიორი შეურიეთ ერთმანეთს. დაუმატეთ ფქვილიი, ცომის საფხვიერებელი და კარგად მოურიეთ. კვერცხის ცილა და 1 მწიკვი მარილი ათქვიფეთ გამაგრებამდ ე და შეურიეთ ცომს.
  3.   ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ. როცა ნამცხარი გაცივდება, ფორმა ცხაურზე გადმოაბრუნეთ.
  4.   შოკოლადი დააქუცმაცეთ, ორთქლზე გაადნეთ და კოვზით მოახით ნამცხვარს, ზედ კი ქოქოსის ფანტელი მოაყარეთ.

ყავის ნამცხვარი

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოზინაყი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი