შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ღორის ხორცი თხელ ნაჭრებად, შემდეგ წვრილ ზოლებად და მოშუშეთ ზეთში. დააამატეთ
გარეცხილი და გაწურული მწვანე ლობიო და კიდევ ერთი წუთი შუშეთ. დაამატეთ თეთრი ღვინო,
არაჟანი და სოიის სოუსი. ცოტა ხნით დატოვეთ ცეცხლზე, რომ იდუღოს. პურის ნაჭრები შებრაწეთ
კარაქში ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. სუფრაზე მიიტანეთ ხორცთან, მწვანე სალათასთან
და პომიდვრის სალათასთან ერთად.
გამომცხვარი ბროკოლი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი