ღორის ხორცი მოხარშული ვაშლით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ვაშლი დავჭრათ. ღორის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წავუსვათ მდოგვი, გავახვიოთ ფოლგაში. ღორის ხორცზე დავალგოთ ვაშლის ნაჭრები. გაახვიოთ ფოლგაში, შევდოთ ჰაერღუმელში, გამოვაცხოთ 180 _ 200 გრადუსზე 1_1,5 სთ_ის განმავლობაში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კარტოფილის კატლეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი