ღვიძლი სოიის სოუსში

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ-გასუფთავებული გულ-ღვიძლი დავყაროთ ცხელ ტაფაზე და მაღალ ცეცხლზე მოვბრაწოთ.

გადავაბრუნოთ, დავუმატოთ კარაქი და ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი. ცეცხლს დავუწიოთ და ჩავშუშოთ.

რამდენიმე წუთში დავასხათ სოიის სოუსი, მოვაყაროთ ხმელი ქონდარი, მარილი, წიწაკა და ამოვურიოთ.

თეფშზე გადმოღებულს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯი ქათმის ბულიონით