ღვეზელი ყურძნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყურძენი კარგად გავრეცხოთ და დავმარცვლოთ. კვერცხი ავთქვფიოთ, როგორც ერბოკვერცხისთვის

ერთდროულად დავუმატოთ შაქარი, ვანილი, კონიაკი.

ნელა დავუმატოთ ფქვილი. განუწყვეტლივ ვურიოთ და დავასხათ მდუღარე რძე და გამდნარი კარაქი.

ყურნის მარცვლები დავალაგოთ ტაფაზე, დავასხათ მიღებული ცომი და შევდგათ ზომიერად გახურებულ

აირღუმელში.  მზა ღვეზელს მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ცივი დესერტი ლიმონით