ღვეზელი ყველით და მწვანილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

    ფქვილის დაკეპილი კარაქის, კვერცხისა და ¼ ჩ.კ მარილისგან სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. საჭიროებისამებრ დაუმატეთ 1ს.კ ცივი წყალი.    ფორმას წაუსვით ცხიმი. ცომი გააბრტყელეთ, მოათავსეთ ფორმაში და გაუკეთეთ 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.    შეურიეთ ერთმანეთს ხაჭოსებრი ყველი, არაჟანი და კვერცხი. გარეცხეთ მწვანილი, მოაშორეთ უხეში ღეროები და წვრილად დაჭერით. ხახვი დაჭერით რგოლებად.   მწვანილი და ხახვი შეურიეთ არაჟნიან მასას. დაუმატეთ მარილი, პილპილი და გახეხილი ყველი.    მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე და აცხვეთ 50 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სატაცურის მობრაწულა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი