ქათმის ხორცი ბრინჯის შიგთავსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მთელი ქათამი ჩადეთ მდუღარე წყალში და ოდნავ მოთუთქეთ. ამოიღეთ და გააცივეთ. მარილწყალში მოხარშეთ ბრინი ( ბრინჯს მოხარშვა უნდა აკლდეს), გადაწურეთ საწურზე და გადაავლეთ ცივი წყალი. დაწრეტის შემდეგ  მოათავსეთ ჯამში, დაამატეთ სუნელები , წითელი წიწაკა, ნიგოზი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, მარილი და კარგად აურიეთ.  მიღებული მასით ამოავსეთ ქათამი, მუცელი ამოუკერეთ,წაუსვით არაჟანი, შედგით ცხელ ღუმელში და შებრაწეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სატაცურის სუფლე