ქათმის მარენგო

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქათამი გაჭერით 4 ნაწილად. დაჭყლიტეთ ნიორი. ქათამს მოაყარეთ მარილი,პილპილი და წაუსვით

ნიორი. შემდეგ ქათმის ნაჭრები ყოველი მხრიდან შებრაწეთ ზეთში. პომიდორი ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში,

შემდეგ გაააწყვეთ ცივ წყალში და გააცალეთ კანი. ამოაცალეთ თესლები და დაასხით ხორცს.

დაასხით თეთრი ღვინო, დაახურეთ თავსახური და 45 წუთით ადუღეთ ნელ ცეცლხზე. ქათმის ნაჭრები

ხშირ-ხშირად ატრიალეთ  და საჭიროებისამებრ დაუმატეთ თეთრი ღვინო. 30 წუთის შემდეგ ხორცს დაუმატეთ

წვენგამოწურული ზეთისხილი. ისევ დაახურეთ თავსახური და ადუღეთ. წვენი შეაზავეთ მარილით

და პილპილით.

ქათმის მარენგო

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა ხბოს ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი