ქაბაბი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან წვრილად დაჭრილი  კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი. გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში ან შევწვათ ერბოიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღოთ რამოდენიმე წუთს

ქაბაბი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიო ლორით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. თეა says:

    გამარჯობათ კოწახური წვრილად დაჯრილი რას ნიშნავს რა არის კოწახური ამ შემთხვევაში

დატოვეთ კომენტარი