ფხვიერი ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

კარაქი, კვერცხის გული და შაქარი ავლესოთ კარგად, ჩავალესოთ შიგ ფქვილი, დავუმატოთ რომი ან არაყი და არაჟანი. ყველაფერი ეს, კარგად აზელილი, მოვათავსოთ მრგვალ დაბალ ფორმაში, ირგვლივ დავადოთ თეთრად ათქვეფილი ცილა. ცილა ნაჭერ-ნაჭერ ერთმანეთზე  უნდა იყოს დალაგებული. ორტის გამოცხობის შემდეგ  შუაში დარჩენილი თავისფუალი ადგილი მოვრთოთ მურაბით ან კრემით, ზემოდან კი მოვაყაროთ ნიგვზის ნამცხვრები.

ფხვიერი ტორტი

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ''ზებრა''



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი