ფორთოხლის მარტივი ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ბისკვიტს წაუსვით ფორთოხლის ჯემი.
  2. 200 მლ ფორთოხლის წვენი სქართან ერთად მიიყვანეთ ადუღებამდე. პუდინგის ფხვნილს შეურიეთ 2ს.კ წყალი, მიღებული მასა დაუმატეთ ცხელ წვენს, წამოადუღეთ და თან ურიეთ.გადმოდგით და გააგრილეთ.
  3. ფორთოხალს გააცალეთ კანი და თეთრი გარსი. დაჭერით თხლე ნაჭრებად, დადეთ ლანგარზე და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
  4. ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე და თანდათან შერუეით გაგრილებულ პუდინგს. კრემი თანაბრად წასუვით ბისკვიტის ზედაპირს და გვერდებს.
  5. კრემზე ისე მოაწყვეთ ფორთოხლსი ნაჭრები, რომ ნაწილობრივ ერთმანეთი გადაფარონ.
  6. დარჩენილი ფორთოხლის წვენით მოამაზადეთ ტორტის მინანაქარი პაკეტზე მოთავსებული რეცეპტის მიხედვით.
  7. მინანქარი მოახით ფორთოხლის ნაჭრებზე. ნამცხვარის გვერდები მორთეთ დაჭრილი ფსტით. შეგით მაცივარში მინიმუმ 1სთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

''შუ''



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი