ფორთოხლის კისელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კანგაცლილი ფორთოხალი დაჭერით რგოლებად. კანს გადაავლეთ მდუღარე წყალი, გააგრილეთ, დაჭერით გრძელ, წვრილ ზოლებად, დაასხით ცხელი წყალი და წამოადუღეთ.

ნახარში გაწურეთ, დაუმატეთ შაქარი, ფორთოხალი და ხარშეთ 3-4 წთ.

შეურიეთ 3ს.კ წყალში გახსნილი სახამებელი და წამოადუღეთ. სუფრასთან მიტანის წინ გააცივეთ.

ფორთოხლის კისელი

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი