ფლავი ბანანით

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოვხარშოთ ბრინჯი მარილიან წყალში, ოღონდ ძალიან არ ჩავხარშოთ. ალუმინის ქვაბში ჩავაჭრათ მარგარინის

უმეტესი ნაწილი. ვაშლები გავფცქვნათ, დავჭრათ და მოვააწყოთ მარგარინის თავზე, შემდეგ მოვაყაროთ ბრინჯი,

შემდეგ დაჭრილი ბანანი მოვათავსოთ ფენა-ფენა. მოვაყაროთ შაქარი და ვანილი და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე

დაახლოებით 1 საათით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცი ჩირით