ფახლავა

შემადგენლობა:

მომზადება:

თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი და მარილი. დავუმატოთ კვერცხი, გამდნარი კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი და

მოვზილოთ ცომი 15-20 წუთი განმავლობაში. შევფუთოთ ცომი და გავაჩეროთ თბილ ადგილას 40 წუთი.

დავჭრათ 14 თანაბარ ნაწილად  და გავაბრტყელოთ. თითოეულს წავუსვათ გამდნარი კარაქი. ყოველი 2 ფენა

ცომის შემდეგ წავუსვათ გამდნარი კარაქი. ყოველი 2 ფენა ცომის შემდეგ მოვაყაროთ გულსართი, რომელიც ასე

მზადდება: გარჩეული ნიგოზი გავატაროთ  ხორცსაკეპ მანქანაში, შევურიოთ შაქარს და მოვაყაროთ კარდამონი.

გულსართიანი ცომი გადავახვიოთ რულეტივით, წავუსვათ ზემოდან კვერცხის გული, დავჭრათ რომბებად  და

გამოვაცხოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე 30-35 წუთი.

ფახლავა

4 (80%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი