ფაფუკი ნამცხვარი

შემადგენლობა:

 

მომზადება:

ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე.შაქარი, კვერცხი, 1 მწიკვი მარილი, შაქრიანი ვანილი და ლიმონის ცედრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.დაუმატეთ კარაქი ან მარგარინი, ფქვილი, სახამებელი და ცომის საფხვიერებელი. ურიეთ 4 წთ. ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 15 წთ.როდესაც ნამცხვარი ღია ყავისფერი გახდება, სველი დანით სიგრძეზე მსუბუქად დაჭერით და აცხვეთ კიდევ 35 წთ. ნამცხვარი მორთეთ ლიმონის ან შოკოლადის მინანქრით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ალუბლის ღვეზელი მარტივად





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*cici says:

    ზალიან კარგიაა

დატოვეთ კომენტარი