უხა პამიდვრით

შემადგენლობა:

 

მომზადება:

  1. დაქუცმაცებული თევზისგან მოხარშეთ ბულიონი, გაწურეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გრძლად დაჭრილი კარტოფილი. ხარშეთ 10-15 წთ.
  2. ზუთხი ან სვია დაჭერით და ჩაწყვეთ ბულიონში.
  3. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით კუბიკებად.
  4. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და პამიდორთან ერთად დაუმატეთ თევზის წვნიანს, შეურიეთ სანელებლები და ხარშჶეთ 20 -25 წთ. გადმოდგით ცეცხლიდან და დაუამტეთ კარაქი.
  5. სუფრასთან მტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა.

უხა პამიდვრით

5 (100%) 1 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი