შემადგენლობა:
მომზადება:
თინუსის ნაჭრები გარეცხეთ ცივ წყალში, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ დაახლოებით 15 წუთი.
შემდეგ დაწურეთ, შეაზავეთ მარილით და ამოავლეთ პურის ფქვილში.
გაფცქვნილი ნიორი მოუსვით ტაფაზე, დაადნეთ კარაქი, ჩადეთ თინუსის ნაჭრები და შეწვით ორივე მხრიდან.
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და კუბებად დაჭრილი პომიდორი. შეაზავეთ მარილით და თავშავათი.
მოასხით ღვინო, დააფარეთ თავსახური და ხარშეთ დაახლოებით 20 წთ. სუფრაზე ცხელი მიიტანეთ.
თევზი ნიგვზის საწებლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი