შემადგენლობა:
მომზადება:
თუ ზამთარში სხვა საწებელი არა გაქვს მომარაგებული, გავაკეთოთ ტყლაპის საწებელი შემდეგნაირად: 100 გრამი ტყემლის ტყლაპი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და დავალბოთ ნელთბილ წყალში. ერთი საათის შემდეგ დამბალი ტყლაპი კარგად გავლესოთ იმავე წყალში და შევკაზმოთ დანაყილი ნივრით, წიწაკით და ქინძით. თუ ტყლაპი ხელით კარგად არ გაილესა, გავატაროთ საცერში.
![]() |
საზაფხულო სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი