ტორტი ნიგვზით

შემადგენლობა:

ბისკვიტისათვის: 

კრემისთვის: 

პომადისათვის: 

სიროპისათვის:

მომზადება:

ბისკვიტისმ ოსამზადებ;ად ავიღოთ შაქარი 300 გრამი, კვერცხი 15 ცალი და მოვამზადოთ გოგლიმოგლი. კარგად ათქვეფილ გოგლიმოგლს ნელნელა ჩავაყაროთ პურის ფქვილი, გადავიღოთ თუნუქის მრგვალ ფორმაში, რომელსაც ქვემოდან დავუფინოთ მრგვლად გამოჭრილი ქაღალდი და გამოვაცხოთ. გამომცხვარი ბისკვიტი უნდა გაცივდეს. გაცივების შემდეგ ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე, ქვედა ნაწილზე წავუსვათ სირპო, შემდეგ ზევიდან დავადოთ კრემი, ბისკვიტის მეორე ნაწილს როგორც ზემოდან, ისე გვერდებზე წავუსვათ კრემი და შემოვაყაროთ წვრილად დაკეპილი ნიგოზი.შემდეგ სპეციალურ შპრიცში ან ძაბრისებრ ქაღალდში ჩავასხათ კრემი და ამით ზემოდან მოვქარგოთ. ბოლოს მოვალამაზოთ მურაბით ან ცუკატის ნაჭრებით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი შესქელებული რძით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი