ტორტი ‘’ მიმოზა’’

შემადგენლობა:

პირველი ბისკვიტისათვის:

მეორე ბისკვიტისათვის:

კრემისთვის:

გულსართისათვის:

მომზადება:

პირველი ბისკვიტი გამოსაცხობად კვერცხის  ცილა ავთქვიფოთ სანამ  აქაფდება, შევათქვიფოთ შაქრის ფხვნილი, თითო-თითო კვერცხის გული, ვანილი, დავუმატოთ გაცრილი ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ. ცომი გამოვაცხოთ ქაღალდგაფენილ ტაფაში, 35-45 წუთის განმავლობაში 180 გრადუს ტემპერატურაზე. შემდეგ გავაციოთ, გავყოთ 2 ფენად და ერთი მათგანი დავჭრათ კუბებად. მეორე ბისკვიტიც პირველის მსგავსად გამოვაცხოთ.

კრემის მოსამზადებლად ნაღები ავთქვიფოთ, დავუმატოთ შაქრის პუდრა. ტორტის ასაწყობად პირველ ფენას წავუსვათ კრემი. ზედ დაჭრილი ანანასი დავალაგოთ და დავადოთ მეორე ბისკვიტი, ტორტს მთლიანად წავუსვათ კრემი და ზედ ბისკიტის კუბები მოვათავსოთ.

ტორტი ‘’ მიმოზა’’

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტორტი ალუბლით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი