ტორტი ანანასით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ტორტის გასახსნელი  ფორმა შეკარით და ძირზე მოაწყვეთ გალეტების ნახევარი.
  2. კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაერვანი მასის მიღებამდე. ჟელატინი დაარბილეთ ცივ წყალში და ჯამში შეათბეთ.
  3. გახსნილი ჟელატინი არაჟანთან ერთად შერურიეთ ათქვეფილ კარაქს.
  4. ანანასი დაწურეთ. რამდნეიმე ნაჭერი შეინახეთ მოსართავად, დანარჩენი კი შეურიეთ კრემს. დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები, მიღებული კრემის ნახევარი წაუსივთ გალეტებს, ზემოდან დარჩენილი გალეტები გაანაწილეთ და გადასუვით კრემის მეორე ნახევარი.
  5. ტორტი მორთეთ ანანასის ნაჭრებით და ფსტით. შედგით მაცივარში მინიმუმ 2 სთ.

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

არაჟნის ტორტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი