ტარხუნის ” პეროგი”

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილს და მარგარინს ხელით ერთმანეთში ავზელთ. ზეთს დავამატებთ და გათქვეფილ კვერცხს დავასხამთ. მაწონში სოდას გავხსნით და მასაში შევურევთ. ცომს კარგად მოვზელთ და ორ ნაწილად გავყოფთ. ამავდროულად, შიგთავსს მოვამზადებთ: ტარხუნას დავჭრით, მწვანე ხახვს მოვთუშავთ, კვერცხს კი გავხეხავთ. ამ ყველაფერს ერთმანეთში ავურევთ და პილპილითა და მარილით შევაზავებთ. ცივ ტაფაზე ერთ ცომს დავდებთ და ზედ გავაბრტყელებთ. მომზადებულ შიგთავსს  დავადებთ და მეორე გაბრტყელებულ ცომსაც გადავაფარებთ. ზემოდან ცომს ჩანგლით დავხვრეტთ და აირღუმელში შევდგამთ.

ტარხუნის ” პეროგი”

2.9 (57.78%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბლინჩიკები ქათმით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი