სუკი ფრანგულად

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი კარგად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. შემდეგ შევკუმშოთ,წავუსვათ ერბო,გავახვიოთ ფოლგაში და შევკრათ. მივცეთ ოვალური ფორმა და შამფურზე წამოვაგოთ. შეგვიძლია ტაფაზეც შევწვათ. წვის დროს გამოსული წვენი ნელ-ნელა მასვე მოვასხათ. როცა შეიწვება, დავჭრათ სასურველ ფორმაზე, დავაწყოთ ლანგარზე და გარშემო შემოვუწყოთ მისსავე ცხიმში მმოხრაკული მრგვლად დაჭრილი კარტოფილი. თუ გვსურს, შეგვიძლია მოვასხათ ცხარე საწებელიც.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შამფურზე შემწვარი წიწილა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი