სუკი ფრანგულად

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი კარგად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. შემდეგ შევკუმშოთ,წავუსვათ ერბო,გავახვიოთ ფოლგაში და შევკრათ. მივცეთ ოვალური ფორმა და შამფურზე წამოვაგოთ. შეგვიძლია ტაფაზეც შევწვათ. წვის დროს გამოსული წვენი ნელ-ნელა მასვე მოვასხათ. როცა შეიწვება, დავჭრათ სასურველ ფორმაზე, დავაწყოთ ლანგარზე და გარშემო შემოვუწყოთ მისსავე ცხიმში მმოხრაკული მრგვლად დაჭრილი კარტოფილი. თუ გვსურს, შეგვიძლია მოვასხათ ცხარე საწებელიც.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი