შემადგენლობა:
მომზადება:
სატაცურს მოაშორეთ გაუხეშებული ნაწილები, ისე რომ წვერები არ დააზიანოთ. გარეცხეთ და წვრილად
დაჭერით. ქვაბი 2 ლიტრი მარილიანი წყლით მიიყვანეთ ადუღებამდე, ჩაყარეთ სატაცური და ხარშეთ 15 წთ.
ქვაბში აადუღეთ წყალი, დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და ჩაყარეთ სპაგეტი. დაახლოებით 10 წთ ხარშეთ.
დროდადრო მოურიეთ. გადაღვარეთ ცხელი, გადაავლეთ თბილი წყალი და შეინახეთ ცხლად.
წვრილად დაჭერით ხახვი და ნიორი. დაჭერით ლორიც. ტაფაში გაადნეთ კარაქი, მოშუშეთ ხახვი და ნიორი.
თასში ერთად ათქვიფეთ კვერცხი და პარმეზანი, დაამატეთ ლორი და მოხარშული სატაცური. კვერცხის
ნაზავი მოასხით ხახვსა და ნიორს. დააცადეთ, რომ გაუჯდეს. დროდადრო ხის კოვზით მოურიეთ.
შეურიეთ მომზადებული სპაგეტი, სატაცური და ომლეტი.
მწვადი |