ნამცხვარი „სნიკერსი“

შემადგენლობა:

ცომი:

 

კრემი:

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ და გავაცივოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ მარგარინი, არაჟანი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, თაფლი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ (მიღებულ მასას უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსინსტენცია). მომზადებული მასა გავყოთ სამ ნაწილად, ჩავასხათ პერგამენტჩაფარებულ კარაქწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ, ერთ ფირფიტას წავუსვათ კრემი, მოვაყაროთ მოხალული მიწის თხილი, დავაფაროთ მეორე ფირფიტა წავუსვათ კრემი, შემდეგ ისევ მიწის თხილი, დავაფაროთ მესამე ფირფიტა კვლავ წავუსვათ კრემი, მთლიან ზედაპირზე და ირგვლივ და მოვაყაროთ მიწის თხილი.

 

კრემის მომზადება:

კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ სგუშონი და ავთქვიფოთ ერთანი მასის მიღებამდე.

 

ნამცხვარი „სნიკერსი“

3.3 (66.45%) 31 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი მარტივად





ამ რეცეპტს აქვს 14 კომენტარი

  1. სახელი*ია says:

    მე გავაკეთე ძან გემრიელია და ადვილიიიი

  2. სახელი*ნანა says:

    კარგით ხალხო რა მოგივიდათ თუ არ მოგწონთ გამოაცხვეთ ისე როგორც იცით ესეც ძაან გემრიელი იქნება რა მნიშვნელობა აქვს რა ერქმევა

  3. ლელა says:

    ეს სნიკერსი არ არ

  4. irmaსახელiiი* says:

    meმგონი კარგი უნდა იკოს აბა ვნახოტ

  5. სახელი*ნატო says:

    სნიკერსი არაა მაგრამ არც ცუდი იქნება ,სნიკერს ხომ, ბეზე უნდა???

  6. ფიქრია says:

    გამარჯობათ ერთი რამე ვერ გავიგე,ეს როგორი სნიკერსია არაჟნით და თაფლით?რაგაც სხვა ნამცხვარია.ბეზესთან ერთად არუნდა გამოცხვეს?

  7. ფიქრია says:

    თუ ვინმემ იცით რაფაელოს რეცეპტი დატოვეთ კომენტარებში ძალიან გთხოვთ.წინასწარ დიდი მადლობა.

  8. სახელი*ნონა says:

    1ც მარგარინი ავთქვიფოთ 2ჭიქა შაქართან ერთად
    .დავუმატოთ5კვერცხის გული შემდეგ 1ქილა მაწონი ან არაჟანი სოდასთან და ძმართან ერთად.3ჭიქა ფქვილი და3კოვზი უნალექო ყავა.ვანილი.გავყოთ2ნაწილად და გამოვაცხოთ200გრადუსზე.

  9. სახელი*ნონა says:

    ბეზე.5კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ კარგად 2ჭიქა შაქართან ერთად დავუმატოთ მწიკვი ლიმონის მჟავა და ვანილი გამოვაცხოთ150გრადუსზე2საათის გაავლობაში. ავთქვიფოთ1ცარგარინი გათეთრებამდე დავამატოთ 2ქილა მოხარშული მალაკო. დავდოთ ĺფენა შემდეგ კრემიდა მოვაფრქვიოთ ქიშმიში დამიწის თხილი მოშუშული ზემოდან დავადოთ გამომცხვარი ბეზე ისევ კრემი მიწის თხილი და ქიშმიში შემდეგ მეორე ფენა.ხელით ცოტა დავაწვეთ რომ ფენები დაეწებოს დამოვასხათ შოკოლადის მინანქარი,რომელსაც მოვრთავთ მიწის თხილით დაქიშმიშით.გემრიელად მიირთვით.ეს არის ნამდვილი სნიკერსი,ნამდვილი საოცრება.

  10. სახელი*ნიავი says:

    me yvela firfitas gamocxobamde vusmev bezes da ise vacxob-asec gemrielia,xolo sgushchonis kremshi ki koniaks vumateb ,cotaodens.

  11. სახელი*eka says:

    orive gemrielia

  12. mari says:

    კვერცხის გული 7
    შაქარი 1,5 ჭიქა
    არაჟანი 200 გრ
    სოდა ძმრით 1ჩკ+2ჩკ
    ვანილი 1 შეკვრა
    ფქვილი 2,5 ჭიქა
    კვერცხის ცილა 7
    შაქარი 2 ჭიქა
    სახამებელი 4 სკ
    ვანილი
    ფქვილი 0,5 ჭიქა
    შაქარი 1 ჭიქა
    მდუღარე წყალი 0,5 ლ
    კარაქი 400 გრ
    შესქელებული რძე 1 ქილა
    არაჟანი 4 სკ
    ვანილი 1 შეკვრა
    ინგრედიენტები:
    ბეზე
    კრემი
    ორტი, რომელიც პირში დნება და რომლის მომზადებაც სულ
    მოგინდებათ
    1. 7 ცალი კვერცხის გული და 1,5 ჭიქა შაქარი კარგად ამოვიყვანოთ,
    დავუმატოთ 200 გრ არაჟანი, 1ჩ/კ სოდა ძმრით, 2,5 ჭიქა ფქვილი და
    მოვზილოთ ცომი. მიღებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად და თითოეული
    ნაწილი გავაბრტყელოთ ცხიმწასმულ, მოზრდილი ზომის ფორმაზე.
    2. 7 კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიოთ, ისე რომ ჯამის
    გადმოტრიალებისას არ მოშორდეს ჯამის კედლებს, ნელნელა
    ჩავაყაროთ 2 ჭიქა შაქარი, 4 ს/კ სახამებელი, ვანილი და გავყოთ 2
    ნაწილად. თითოეული ნაწილი წავუსვათ ფორმებში გაბრტყელებულ
    ცომს და დამოვაცხოთ 150 გრადუსსზე.
    3. მოვამზადოთ კრემი: 0.5 ჭიქა ფქვილს შევურიოთ 1 ჭიქა შაქარი, 1/4
    ჩ/კ მარილი, ვანილი, დავასხათ მდუღარე წყალი და ისე რომ მორევა
    არ შევაჩეროთ, მივიყვანოტ ადუღებამდე, დავტოვოთ ცეცხლზე 3-4
    წუთი. კრემის ფაფა კარგად რომ გაცივდება, შევურიოთ 400 გრ
    ამოყვანილი კარაქი, 1 ქილა შესქელებული რძე, 4 ს/კ არაჟანი,
    ვანილი და კრემიც მზად არის.
    5. მორთვა: თითოელ ფირფიტას წავუსვათ კრემი. კრემით კარგად
    დავფაროთ ნამცხვრის გვერდებიც და მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელი.

  13. mari says:

    es rafaeloa momzadebis wesic weria

დატოვეთ კომენტარი