შემადგენლობა:
მომზადება:
გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით თხელ ნაჭრებად. ხორცი დააწითლეთ ორივე მხრიდან და 30 გრ
კარაქში, შეაზავეთ მარილით, პილპილით, ამოიღეთ ტაფიდან და თბილად შეინახეთ. შებრაწეთ ხახვი 20 გრ
კარაქში, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს. გაფცქვენით ბანანი, დაჭერით თხელ რგოლებად, მოშუშეთ ხახვთან,
ოღონდ ისე, რომ არ გაიქნას. შეაზავეთ მსუბუქად მარილით და პილპილით.
მიირთვით ბანანი და ხახვის ნაზავი სტეიკთან ერთად.
წითელი ლობიო ნიგვზით და ბროწეულით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი