სალათა ხორცით და ბრინჯით

მომზადება:

300 გრ ბრინჯი მოვხარშოთ  მარილიან წყალში . 10-12 კბილი ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვხარშოთ ზეთში 250 გრამ წვრილად დაჭრილ საქონლის ხორცთან ერთად. ხორცი რომ დარბილდება ,მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი  და  წვრილად დაჭრილი ოხრახიში და ასევე დაჭრილი წითელი ბულგარული. ამ მასალს შევურიოთ მოხრშული ბრინჯი. ეს სალათა სუფრაზე თბილი უნდა მივიტანოთ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვასხუროთ ლიმონის წვენი.

სალათა ხორცით და ბრინჯით

3.7 (73.33%) 6 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი