რუსული ”აკროშკა”

შემადგენლობა:

მომზადება:

დავჭრათ წვრილად ძეხვი, კვერცხი, მჟავე კიტრი და მწვანე ხახვი. მოვათავსოთ ღრმა, ფართოპირიან ჭურჭელში და დავასხათ ბურახი. ცალკე ჭურჭელში ერთაად ავთქვიფოთ კეფირი და მაიონეზი. დავუმატოთ შაქარი, დავასხათ ბურახიან მასას და სევდგათ მაცივარში 2 საათით. ”აკროშკასთან” ერთად შეგვიძლია მივირთავთ ცოცხალი კიტრის სალათა და ყველიანი ბლინები.

 

რუსული ”აკროშკა”

2 (40%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გახუხული პურები ლორით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი