რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ 5 კვერცხის ცილა კარგად, დავუმატოთ 1ჩ.ჭ შაქარი, კვერცხის გული, ვანილი ,ცოტა მარილი და ფქვილი. ეს მასა დავასხათ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ჟარონაზე  ( ჟარონა უდნა იყოს თბილი). რომ გამოცხვება გადმოვიღოთ და სველ ტილოში გადავახვიოთ რულეტის ფორმით. შემდეგ გავასწოროთ, წავუსვათ კრემი ან პავიდლო და ისევ გადავახვიოთ.

რულეტი

3.5 (70.59%) 17 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს კრემ ბრულე



ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. ზინიკო says:

    ეს ნამცხვარი რაიმე ხილით რომ გააფორმოთ, ჩემი აზრით უკეთესი იქნება

  2. ლიზი says:

    ძალიან მომეწონაააააააააააააააააააააააააა

  3. ლიზი says:

    ჩემი აზრით მაგარია

დატოვეთ კომენტარი