რულეტი ბოსტნეულის შიგთავსით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ორცხობილა დაალბეთ წყალში. ბუგარული წიწაკა და მწვანე ხახვი დაჭერით სიგრძეზე.
  2. ფუნთუშა გაწურეთ, გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შეურიეთ ხორცის ფარშს. დაუმატეთ კვერცხი, მარილი და პილპილი.
  3. მიღებული მასა გაყავით 4 ნაწილად. ერთი ნაწილი გააბრტყელეთ ფირფიტაზე, ზემოდან ფენა-ფენა დააწყვეთ ყვითელი ბულგარული წიწაკა , ხორციანი მასა, მწვანე ხახვი, ხორციანი მასა, წითელი ბულგარული წიწაკა და ისევ ხორციანი მასა. მიეცით რულეტის ფორმა.
  4. კარტოფილი, პამიდორი და ხახვი დაჭერით ოთხად.
  5. ხახვი და კარტოფილი დააწყვეთ ფირფიტაზე რულეტის ირგვლივ და შეწვით 200 გრადუსზე. 30 წუთის შემდეგ რულეტს მოასხით ბულიონი და ნაღები, მოაწყვეთ პამიდორი და შუშეთ კიდევ 30 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის კერძი გარგარით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი