“რაფაელო”

შემადგენლობა:

მომზადება:
300 გრ. ქოქოსის ფხვნილში ავურიოთ 1 ქილა შესქელებული რძე. ამოვიყვანოთ პატარა ბურთები, ამ ბურთებში მოვათავსოთ თითო ნუში.. მივცეთ ისევ ბურთების ფორმა და მშრალ, ქოქოსის ფხვნილის ფანტელებში ამოვავლოთ. მომზადებული ბურთები 4 საათით გავაჩეროთ მაცივარში.

“რაფაელო”

4.3 (86.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი გოგრით



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სოფო მურღვლიანი says:

    კარგია რომ საჭმლის რეცებტებს გვასწავლით გმადლობთ

  2. სახელი*თამუნა says:

    მარტლაც დზალიან გემრიელია რაფაელო

დატოვეთ კომენტარი