ჟოლოს ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხი ავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ  ფქვილი, კარაქი, სოდა და ცომი მოვზილოთ. ცომი გავყოთ 2 ( დიდ და პატარა) ნაწილად. პატარა გუნდა შევდთ მაცივარში. დიდი გავაბრტყელოთ, გავფინოთ აერღუმელის ცხიმწასმულ ტაფაზე. ჟოლოს ავურიოთ შაქრის ფხვნილი და ცომზე თანაბრად გავანაწილოთ. მაცივრიდან გამოვიღოთ პატარა გუნდა, გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და ჟოლოს ზემოდან მოვაყაროთ. გამოვაცხოთ  შევარდისფერებამდე 200 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.

ჟოლოს ღვეზელი

4.3 (86.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი