ჟელე ვაშლით

შემადგნლობა:

მომზადება:

ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დავასხათ მდუღარე წყალი და 3 წუთი ვხარშოთ. მოხარშული ვაშლი ქვაბიდან ამოვალაგოთ და თავდახურულ ჭურჭელში მოვათავსოთ. ნახარშ წვენში ჩავაყაროთ ვაშლის ქერქი გულიანად, მოვხარშოთ, გავწუროთ, მერე შაქარი დავაყაროთ და ავადუღოთ. ცხელ სიროფში გავხსნათ კვერცხის ცილაში არეული წინასწარ დამბალი ჟელატინი, წამოვადუღოთ და გავწუროთ. სწრაფად ჩავუმატოთ შიგ მხარშული, დაჭრილი ვაშლი, ჩავასხათ შესაფერის ჭურჭელში და გავაციოთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი