პური

მომზადება:

1 კგ ფქვილისთვის საჭიროა 50 გრ საფუარი, რომელიც უნდა გაიხსნას 30 გრადუს ტემპერატურის წყალში.

საფუვრიანი ცომი მოზილეთ კარგად, მოაყარეთ ფქვილი, დაახურეთ თბილად და დადტ ამოსაფუებლად.

მეორე დღეს ცომი კარგად შეაზილეთ და კიდევ დადგით თბილ ადგილზე 2 სთ. შემდეგ ამოაგუნდავეთ და

დადეთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფირფიტაზ, ზევიდან გადაუსვით ცხელ წყალში დასველებული ხელი

და შედგით გამოსაცხობად ღუმელში.

პური

2.8 (56%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყველიანი ღვეზელი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი