პური ნივრით

შემადგენლობა:

ცომი:

ამოსავლებლად:

მომზადება:

10 გ ფქვილი, მარილი, საფუარი და შაქარი ჩავყაროთ თასში, დავასხათ 100 მლ თბილი წყალი, გავხსნათ და 10-15 წუთი გავჩეროთ. შემდეგ  დავუმატოთ  დარჩენილი ინგრედიენტები და მოვზილოთ ფაფუკი ცომი. ცომი შევფუთოთ და დაახლოებით 1 საათით მოვათავსოთ თბილ ადგილას.  ნიორი და ქინძი გავარჩიოთ, დავჭრათ წვრილად. დავუმატოთ მარილი, ზეთი და ავურიოთ. აფუებული ცომი კაკლისოდენა გუნდებად დავყოთ. თითოეული გუნდა ნივრის სოუსში ამოვავლოთ და საცხობ ფორმაში მოვათავსოთ. პური გამოვაცხოთ წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ დაიბრაწება.

პური ნივრით

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლავაშის ხვეულა ძეხვით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი