პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

თბილს წყალში ჩავყაროთ საფუარი და ცოტა შაქარი.

ფქვილი, რძის ფხვნილი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში. დავამატოთ კარაქი, თაფლი

და საფუვრიანი მასა.

კარგად ავთქვიფოთ რომ მივიღოთ ცომის მასა. მიღებული მასა მოვათავსოთ ზეთიან ჯამზე,

რადგან ამოფუვდეს. როდესაც ამოფუვდება, დავამუშავოთ ფქვლით. მოვათავსოთ ცხიმიან

ფორმაში  და შევდოთ ღუმელში 200 გრადუსზე 45 წუთის განმავლობაში.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყველიანი ბურგერი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი