პურის ბურახი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭვავისპ ური დავჭრათ, მოვათავსოთ ღუმელში და გავაჩეროთ, სანამ კარგად არ გამოშრება და ვარდისფერს არ მიიღებს ( არ უნდა დავწვათ). ორცხობილა მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავასხათ ცხელი წყალი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ ნაყენი გადავწუროთ,შევათბოთ, დავუმატოთ ნაყენში გახსნილი საფუარი,შაქარი და გავაჩეროთ თბილ ადგილას 8-12 საათი. ამის შემდეგ მზა ბურახი გავწუროთ და ცივ ადგილას შევინახოთ.

პურის ბურახი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გლინტვეინი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*gasa says:

    რაც არ იცით იმას სხვას ნუ ასწავლით.
    ასეთი ბურახი იქნება მლაშე. დიახ დიახ მლაშე, მარილიანი. იქნებ დაგავიწყდათ პურში და შესაბამისად მის ორცხობილაში ბლომად მარილი როა

დატოვეთ კომენტარი