პრასი ლორით

ეს ცოტა უცნაური კერძი ძალიან გემრიელია, მისი მომზადება კი იოლი!

 

შემადგენლობა: 

მომზადება:

კარგად გარეცხეთბისდა გაასუფთავეთ პრასი, დაჭერით თანაბარი სიგრძის ნაჭრებად, ლორის ნაჭრების

ზომაზე. მოხარშეთ პრასი და  10 წუთით 500 მლ მარილიან წყალში. წყალი გაწურთ და შეინახეთ.

ლორის ნაჭერი შემოახვიეთ პრასის თითო ნაჭერს. დააწყვეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დაახურეთ

თავსახური ან ფოლგა და 20 წუთით მოათავსეთ ღუმელში 225-250 გრადუსზე.

შეურიეთ სიმინდის ფქვილი 1 კოვზ ცივ წყალს და დაასხით პრასის ნახარშს, რომ შესქელდეს. მიოყვანეთ

სოუსი ადუღებამდე და მოასხით პრასს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის ფრი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი